Trianon 100

További információk

Pályázati feltételek:

  • A pályaműveket – online regisztrációt követően – elektronikus úton lehet feltölteni a trianon100.uni-nke.hu oldalra.
  • A pályázatok beküldésének határideje: 2020. augusztus 31.
  • Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük, kizárólag saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető.
  • A pályázót terheli annak felelőssége, hogy a fotón szereplő személyek hozzájárulásukat adták a felvétel elkészítéséhez és felhasználásához. Korábbi pályázatokon díjat nyert képek nem adhatók be.
  • Egy pályázó maximum 5 pályaművet küldhet be, kategóriától függetlenül, amelyek lehetnek egyedi fotók vagy legfeljebb 5 képből álló sorozatok (összefűzve).
  • A feltöltendő fájl nevének tartalmaznia kell a pályázó nevét és a pályázati kategória besorolását: NÉV_1/2/3kategória
  • A képek 5 MB méretűek lehetnek, jpg formátumban. Rövidebbik oldaluk minimum 2100 pixel, a hosszabbik pedig nem haladhatja meg az 5000 pixelt.

A pályamunkákra vonatkozó felhasználási jogokat az alkotók az Egyetemre ruházzák annak érdekében, hogy a művek a közönség számára is bemutatásra kerülhessenek, a pályázó nevének feltüntetésével. Nevezési díj nincs.

A díjazott alkotásokból szabadon látogatható digitális fotókiállítás nyílik az NKE Campusán.

A pályázat értékelése:

A képeket egy 5 tagú szakértőkből és egyetemi hallgatókból álló zsűri bírálja el.

A bírálat eredményéről a pályázók 2020. szeptember 30-ig értesítést kapnak.

Mindhárom kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályamű kerül díjazásra!  Ezen kívül a zsűri kategórián kívüli különdíjakat is odaítélhet.

A pályázat benyújtásával a Pályázó hozzájárul, hogy az általa elkészített képet/képeket az NKE a Trianon 100 honlapon és a Trianon 100 Digitális Applikációs Kiadványában publikálja, valamint digitális fotókiállítás keretében a nyilvánosság számára megismerhetővé tegye.

A pályázó személyes adatainak védelmére a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adatvédelmi szabályai vonatkoznak, amelyek elérhetőek: Trianon100_adatkezelési_tajékoztato_2020