Trianon 100

Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a centenáriumi emlékévben átfogó programsorozat keretében, méltó módon kíván megemlékezni az 1920-as Trianonban megkötött békeszerződésről, annak az egész 20. századot végigkísérő következményeiről és a nemzetünk életére máig kiható érvényéről.
Az emlékezés kapcsán intézményünk olyan a békeszerződéshez, ugyanakkor az Egyetem és annak Karai hagyományaihoz kapcsolódó, azt megjelenítő programokkal és pályázatokkal készül, amelyeket ezen a fórumon is népszerűsíteni szeretne.

Oldalunk azzal a céllal készült, hogy áttekintést nyújtsunk az emlékév rendezvényeiről, a nyilvános részvételi lehetőségekről, és arról a széles körű kutatói munkáról, amellyel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet érintő tudományterületek képviselői, a történelemtudomány jeles képviselőivel mutatják be kutatási területük legújabb eredményeit.

Büszkék vagyunk intézményünk együtt megélhető hagyományaira, melyek folyamatos bemutatása mellett, egyetemi emlékezetpolitikánk hétről-hétre megjelenő ütemtervéről is itt kívánjuk tájékoztatni Önöket.

Köszönjük, hogy meglátogatta hivatalos oldalunkat és az ahhoz kapcsolódó felületeinket. Bízunk benne, hogy a honlap tartalma segítséget nyújt a tevékenységünk iránt érdeklődőknek, és mindazoknak, akiket pályázóként, látogatóként, kapcsolatot kereső partnerként elérhetünk, akikkel jubileumi múltidézésünket ezúton is megoszthatjuk.

Üdvözlettel:

                                                                                   Dr. Kis Norbert
                                                                                   Fejlesztési rektorhelyettes